2017. november 30., csütörtök

Street United Chaos ovális tolltartó - Jelenlegi ára: 1 790 Ft

A Street United Chaos egy ideális választót, ha egy csajos, de kevésbé hivalkodó tolltartót szeretnél magadnak, hiszen ez a modell a mintáit és a színeit tekintve is kiváló választás. A tolltartó kihajtható, melyben 10 db gumis írószertartót találsz. Cipzáras zsebbe tudod beletenni az órarendedet, a kihajtható fülek alatt pedig egy tároló rekesz áll a rendelkezésedre, melyben elférnek majd a tanórákhoz szükséges írószereid. A tolltartót üres állapotban szállítjuk, amit a neked tetsző írószerekkel töltheted fel.
Jellemzők:
- Kiváló minőségű anyagból készült
- Ovális forma
- 1 db cipzáras rekesszel
- Méretei: 22x11x4 cm
- A kihajtható fülek alatt tároló rekesszel. (A második kép egy másik, ugyanolyan belső elrendezéssel rendelkező tolltartót ábrázol. )
- Méretei: 22x11x4 cm
6 éves kortól
 
Több terméket egy csomagban szállítunk MPL-lel, egy szállítási díjjal. Csomagjainkat a posta 1 munkanapos időgarantált küldeményként annak feladását követő munkanapon kézbesíti. 15000Ft feletti megrendelést INGYEN szállítunk! A rendelések feldolgozása iskolaszezonban, ill. ünnepi szezonokban 5-7 munkanapot is igénybe vehet, kérjük, a megrendelés leadásakor ezzel számoljanak! Szezonokon kívül a rendelések feldolgozása 3-5 munkanapot szokott igénybe venni. Utánvétes szállítás: +200Ft. Személyes átvételre Szarvason vagy Békésszentandráson van lehetőség  előre egyeztetett időpontban.
ISKOLAKEZDÉSI és AJÁNDÉK UTALVÁNYT (érvényes, papír alapút) ELFOGADUNK! (Erzsébet Utalvány, Edenred, Posta Paletta) Ekkor az utalványokat postai úton értékbiztosítva (vagy személyesen) célszerű eljuttatni hozzánk. A rendelések feldolgozását nagyban megkönnyíti a Vatera kosaras rendszerének használata, ezért kérjük kedves Vásárlóinkat, hogy több termék vásárlása esetén használják a "KOSÁRBA" gombot!
Telefonon hétfőtől péntekig  8 és 17 óra között vagyunk elérhetőek.

Jelenlegi ára: 1 790 Ft
Az aukció vége: 2017-12-20 21:08 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése