2018. május 30., szerda

Lego Angry Birds 75821 Piggy Car Escape Bontatlan, Új!!! - Jelenlegi ára: 5 880 Ft

Lego Angry Birds 75821 Piggy Car Escape,  GYÁRI, BONTATLAN, ÚJ!!!  
A NYOMTATOTT LEGO KATALÓGUSBAN NE IS KERESSE, EGYSZERI MEGJELENÉS,  GYŰJTŐKNEK KIMONDOTTAN AJÁNLOM!
Angry Birds témában kiadott készlet, magánszemélytől, gyűjtőtől eladó, akár hétvégén is átvehető.  
 A doboz mérete 15, 5x14x4, 5 cm, amely magában rejt 2db, eddig még soha nem látott Lego Angry Birds figurát: Piggy-t, a gonosz és éhes malacot, illetve a banánsárga, a mobiljátékokban teljesen szabályos háromszög alakú, Chuck-ot. Ő egyébként egy Amerikai Tengelice fajtájú, NAGGGYON DÜHÖS madár : )))
 A doboz elején látható üldözéses jelenet annak köszönhető, hogy, mint mindig, a gonosz malac ellopta a madarak néhány féltve őrzött tojását. Mivel Chuck az egyik leggyorsabb a csapatból, ő eredt a tolvaj nyomába és ahogy a hátoldalon látható, vissza is szerezte azokat.
Ezt természetesen Piggy sem hagyhatja annyiban és fagyibuzogánnyal ágyúzva, a madár után ered, megfordítva az "eredeti felállást".
Segíts Te is a szárnyas csapatnak, hogy visszajuttassák az összes tojást a helyükre, a fészek melegébe, a Madár-szigetre!
Csapj le rájuk mielőbb, mert ez a téma egyszeri megjelenés volt, kimondottan csak a mozifilmhez kapcsolódva, 2016-ban került kiadásra!
A méltán világsikerű mobiljáték végre itt van LEGO formában is! A témához hűen, kretén figurákat és lehetetlen járművet rakhat össze ebből a készletből, ami jól mutat akár még egy munkahelyi íróasztalon is.
 
Jól "játszható" szett, ami fontos szempont, ha gyerekeknek szánják. Mivel teljesen új, gond nélkül, nyugodtan odaadhatók nekik, de 3 éves kor alatt szülői felügyelettel ajánlom, a kis alkatrészek miatt.
 
Tisztelt Vásárló!
  
A személyes átvétel Budapesten, az Örs Vezér téren, a Keresztúri úton (X. ker. )  ill. Szigetszentmiklóson (Leshegyi út) lehetséges.
 
Postai úton is tud Tőlem vásárolni, erről bővebben a szállítási feltételeknél olvashat 
Ha bármilyen egyéb kérdése van, kérem írjon, amint tudok válaszolok.
Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet,  kérem nézze meg a többit is legalul a többoldalas galériában, biztosan talál még érdekeset az Ön számára , üdvözlettel:
EXTRALEGO 

Jelenlegi ára: 5 880 Ft
Az aukció vége: 2018-06-20 00:05 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése