2019. január 30., szerda

Tigrisszem ásványgyöngy, ásvány ékszerekhez, 6mm-es - Jelenlegi ára: 22 Ft


Ha a vásárlásod összértéke eléri az 5000Ft-ot,
meglepetés AJÁNDÉK vár a csomagban! Nézd meg a többi termékemet is! : )
Tigrisszem ásványgyöngy, 6mm-es.
Egyedi és különleges ékszerek készíthetők a segítségével.
Az ásványok gyógyító, tisztító hatással rendelkeznek, mindegyik fajta ásvány másra hat.
Tigrisszem hatása:
Mesterkristály, nyugtató, energia, idegrendszer, skizofrénia, epilepszia, koncentráció, bátorság, önbecsülés, csontsorvadás
 A tigrisszem ugyancsak a 12 mesterkristály egyike. A természetben átalakulás során sólyomszemből jön létre, ezért gyógyhatása részben megegyezik a sólyomszem hatásaival. Gyógyítja a szem betegségeit, régen rontások ellen használták. Jótékonyan hat az idegrendszerre, az ideggyulladásokra, serkenti az agyi funkciókat, növeli a koncentrációs képességet és segít a nehéz döntések meghozatalában. Segítség lehet skizofrénia és epilepszia esetén is. Növeli a tetterőt, a bátorságot, optimistává teszi tulajdonosát, megszünteti az önértékelési zavarokat. Javítja a csontrendszer rendellenségeit, hatékony fájdalomcsillapító és megszünteti a mellékvese túlműködését. Egyensúlyba hozza a jin- és a jangenergiáit, megszünteti a depresszió tüneteit.
 Alkalmazása:
Fontos, hogy nem szabad egy hétnél tovább folyamatosan hordani megszakítás nélkül, mivel gátolja az energiaáramlást a szervezetben. Lehetőleg viseljük a jobb karon, de mindig figyelve arra, hogy időnként pihentetni kell.
 
Ára: 22Ft/db
Az ár 1db-ra vonatkozik.
Termékeim választéka folyamatosan bővül.
5000Ft feletti vásárlásnál meglepetés AJÁNDÉK a csomagban!
Postázás az aktuális díjszabás szerint.


Jelenlegi ára: 22 Ft
Az aukció vége: 2019-02-20 20:42 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése