2020. június 30., kedd

SEVYLOR FH 360 felfújható horgászcsónak teljes felszereléssel - Jelenlegi ára: 130 000 Ft


 
 
 
 
 
 
 
 
SEVYLOR FH (Fish Hunter) 360
merev padlós horgászcsónak
 
 
IMÁDTAM!
Végigpecáztam benne Magyarország szinte összes álló- és folyóvizét. Könnyű szállítani, kis helyen elfér, 2 pecás számára is komfortos.
A deszkapadló remekül megmerevíti az ötkamrás gumitörzset, ami igazi strapabíró szálmerevített anyagból van. A padló nagyban hozzájárul a hajótest stabilitásához, másrészt a csónakban történő mozgás is biztonságosabb a használatakor.
Természetesen lehet használni a merev padló nélkül is. (A nyári kánikulában a család, a gyerekek strand-eszközeként is remekül funkcionált. ) Olyankor nem kell az autóra tetőrács és bármilyen kicsi csomagtartóban elfér a csónak. Rendesen leengedve egy nagyobb zsákban elfér.
Még anno rendeltem hozzá az USA-ból (a Sevylor, a világhírű ZODIAC csoport tagja) gyári motortartó konzolt, ami 2, 5 lóerőig biztonsággal terhelhető. SZALJUT-E kétütemű benzinmotorral teszteltem a Tiszán, meg sem kottyant neki. Persze senki ne gondoljon versenyhajózásra, csónakázásra viszont kiváló.
Az idei nyár elején még használtam. A meghajtásról egy svéd gyártmányú elpusztíthatalan fémtestű AZUR 500-as kb. 50 librás kétsebességes elektromotor gondoskodik.
Gyártottam egy a padlóra csavarozható 360° fokban körbeforgó ülőkét. Általa a több óráig tartó üldögélés sem fárasztó, mivel kényelmesebb az ülőpozíció mint a "hurkán" kuporogni zsugorülésben. Opcionális, marokcsavarral rögzül, le- és felszerelhető igény szerint. (Lásd: fotók)
Csak amiatt válok meg tőle, mert leköltöztem a Balaton közelébe, vettem egy műanyag csónakot, sikerült kikötőt szereznem és már nem tervezek horgásztúrákat más vizekre.
A fotókon látható dolgokon kívül adok ajándékba egy DC 12 voltos csónakpumpát, amivel nem csak felfújni lehet pár perc alatt, hanem csomagoláskor a levegőt is ki tudja szivattyúzni, hogy minél kevesebb helyet foglaljon a leeresztett csónaktest. Továbbá 1 tubus nagyon komoly folyékony "PVC folt" ragasztót.
 
 
 
 
Itt megtekinthető egy néhány évvel ezelőtt a csónakról a vízen készült videó.
 
                   
 
100 %-os vásárlói elégedettségre törekszem.
Zömében használt ingóságokat kínálok eladásra, amelyek nem minden esetben kifogástalan állapotúak. Az esetleges hiányosságokra MINDIG felhívom a figyelmet a termékleírásban, továbbá nagy hangsúlyt fektetek a jó minőségű fotók, termék-videók készítésére a könnyebb döntés érdekében.
Kérem komolyan venni a virtuális piactér sajátos szabályait, mert a VATERA NEM WEBÁRUHÁZ!
Az itt megvásárolt termékeket az eladónak NEM KÖTELESSÉGE VISSZAVÁSÁROLNI!
A Tisztelt Licitálót FIZETÉSI KÖTELEZETTSÉG terheli amennyiben ajánlatot tesz egy adott termékre.
Megkérem, CSAK ABBAN AZ ESETBEN LICITÁLJON, ha alaposan megfontolta vételi szándékát és elfogadja az átvétel feltételeit!
 
CSERE-BERE nem kizárt.
Ami legfőképpen érdekel: építő- és szigetelőanyag, minőségi barkácsgépek és szerszámok, horgászattal, hajózással, kempingezéssel, fotózással kapcsolatos dolgok, antik holmik, továbbá fogtechnikusok és ötvösök által használatos anyagok és eszközök. Egyébként bármilyen ajánlatot fontolóra veszek.
 
Az aukció lezárását követően kapni fog egy "vásárlási értesítő" email-t, amely tartalmazza az elérhetőségeimet, valamint az átvételre vonatkozó egyéb feltételeket.
A leütést követő 3 NAPON BELÜL ÍRÁSBAN JELENTKEZZEN!
SZEMÉLYES ÁTADÁS Barnagon (Veszprém megye) ill. Nagyvázsony-Tótvázsony-Balatonfüred településeken van lehetőség előzetes egyeztetés alapján.
Vásárlóim postai úton, vagy futárszolgálat igénybevételével is hozzájuthatnak a megvásárolt termékhez, a mindenkor érvényes postai díjszabásnak, ill. szállítási díjaknak megfelelően. A vételárat és a szállítási költséget banki átutalással, PAY PAL-on keresztül, vagy készpénzfeladással lehet kiegyenlíteni.
A banki jóváírást követően, 1-2 munkanapon belül postára adom a küldeményt.
UTÁNVÉTTEL NEM POSTÁZOK!
Akinek kétségei vannak a megbízhatóságommal kapcsolatban az előreutalás tekintetében, annak ajánlom figyelmébe partnereim véleményét. A megtekintéshez kattintson az "Értékeléseim" gombra.
 
 
                    
 
 
 
 
 
 
 


Jelenlegi ára: 130 000 Ft
Az aukció vége: 2020-06-30 16:44 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése