2020. november 26., csütörtök

Kínai szegfű................../20 mag/ NÖV.-152 - Jelenlegi ára: 200 Ft


"DIANTHUS - CHINENSIS"
Olyan szegfűfajta, amellyel érdemes bővíteni a kertünkben virágzó növényeket. Fagyérzékeny évelő fajról van szó, de általában kis takarással könnyen áttelel. A kínai szegfű alacsony növésű, 15-30 cm-esre nő, csupa-virág gömböt alkot virágzási időben.
 
Virágai többnyire egyszerűek, a sziromlevelek cakkos szélűek. Élénk, tarka, jelentéktelen illatú virágözönben szinte alig felfedezhetőek a fűszerű levelek. A nem savanyú területeket kedveli, száraz időben rendszeres öntözést igényel. A virágzási idő meghosszabbítása érdekében érdemes az elvirágzott szárakat levágni, ezzel új virágszár képzésére serkentjük a tövet.
Ültetési idő április vége, végleges napos helyre, legalább 20-25 cm-es térállásba. Fajtaválasztékában megjelennek a fehér, a rózsaszín és a piros különböző árnyalatai, egy színben vagy tarkán, szimplán vagy telten tündöklő egyedeivel. Érdemes ezt a kedves növényt olyan összeállításba ültetni, ahol a kis növése ellenére érvényesülhet, pl. dézsa szélére, ágyás szélébe, de tehetjük teljesen önállóan is hiszen bárhol megállja a helyét.
1 ADAG 20 MAGOT TARTALMAZ!
Kérem kattintson a felhasználónevem mellett i+ gombra, vagy az alábbi linkre:
Bemutatkozás, szállítási feltételek:
A rendeléssel egyidejűleg kijelenti, hogy az ott leírtakat elolvasta és elfogadja!  
  
 
 
 
 


Jelenlegi ára: 200 Ft
Az aukció vége: 2020-11-26 18:07 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése