2020. december 26., szombat

Karácsonyig akciós! 18.000 Ft - Adbor Ring kétfunkciós babakocsi (mély és sportkocsi) - Jelenlegi ára: 18 000 Ft

ADBOR RING babakocsi eladó.
Lengyel gyártmány, nagyon jó kivitelezés, megbízható márka.
Tökéletesen téliesíthető, vastag bélelt huzatú!
Elvileg 25 kg teherbírású (gyakorlatilag sokkal többet bír), sportkocsivá alakítható, 3 fokozatban dönthető (teljesen vízszintesen fekvő!, és 2 ülő szögben).
A tolókar teljesen átfordítható, így mindkét irányból tolható. A kocsi lapra csukható.
5 pontos biztonsági övvel rendelkezik!
Tartozékok: rápatentolható lábzsák, mózeskosár (a téliesítés miatt nagyon szerettem), pelenkázótáska (tolókarra is patentolható), esővédő nylon, gyárilag belevarrt szúnyogháló, hálós szellőző, tárolózseb a kupolatetőn + sportkocsi fokozathoz külön karfa.  
Nagy méretű, stramm, tömör kerekei vannak, mindenhol elmegy, nem akad el hóban-sárban, terepjárónak mondanám : ), és mind a négy fékezhető!! Nem bolygókerék egyik sem! A kerekek levehetők, moshatóak!
A kocsi nagyon masszív, erős.
A huzaton és a pelenkázótáskán vannak feliratkopások a mosás miatt, illetve a kocsi aljára patentolható tároló (ami erős karton) picit meg van törve, de tökéletesen használható, nem látszik és nagyon erős, nagyon sok minden fér bele (kismotor+napi bevásárlás : ) ).
A kocsi rugózását nem rugó, hanem bőrszíj biztosítja, emiatt sokkal jobb szerintem. Nem hullámzik úgy, mint egy vízágy, de nem is pattog benne a baba minden döccenőnél.
Gyárilag rossz patentok voltak a huzaton, ezért azokat már a használatbavétel előtt újakra cseréltettük, a hivatalos garanciális javítócég ingyenesen megküldte részünkre; és bár azóta egyet sem kellett cserélni, természetesen a maradékot is odaadom a vevőnek.
Nagyon szerettem ezt a babakocsit, szerintem van olyan, mint más többtíz-, vagy többszázezer forintos babakocsik. Jó szívvel ajánlom tovább! A babakocsit kitakarítottam, tisztán és illatosan várja új tulajdonosát.
Debrecen és Debrecen-Józsa (helyileg most ott van) területén előreutalás után házhoz visszük. Ebben az esetben javaslom az előzetes megtekintést, mert potyára nem viszem sehová, a pénzt nem utalom vissza, ha nem elégedett utólag a vevő!

Jelenlegi ára: 18 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-26 17:50 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése