2021. július 31., szombat

Taupe-szín valódi bőr, sportosan elegáns 2:1 különleges válltáska, "bugyor - Jelenlegi ára: 6 800 Ft

Taupe-szín valódi bőr, sportosan elegáns különleges válltáska, "bugyor " - 2: 1
Jó minőségű vastag, jótartású, erős valódi marhabőrből készült, igényes kidolgozású táska. Különleges darab. Megvásárlásával tulajdonképpen négy darab táskát kapunk. A táska kívül taupe-szín valódi marhabőr, belseje mokkabarna valódi velúrbőr. Mindkét oldala használható, a táska elkészítésekor ez fontos szempont lehetett. Belső terében két fémlánc kapott helyet, melyekkel a táska -függetlenül attól, hogy melyik oldalát használjuk- szűkíthető, ebben az esetben egy különleges fazonú, sportos "bugyor-táskát" kapunk. Tehát a táska birotkában egy taupe és egy mokkabarna bugyor-táska, illetve egy taupe valódi bőr és egy mokkabarna velúrbőr elegáns fazonú válltáska boldog tulajdonosai lehetünk.
Taupe-szín felének szépségét elsősorban a különleges, szín, s a variálható fazon kellemes kombója adja. Taupe... középbarna... törtbarna... matt szürkésbarna... hamvasbarna. Szürkésbarna vakondbunda. A táskán levő fémkiegészítők krómszínűek. Ebben az esetben a táska belseje mokkabarna... meleg sötétbarna... presszókávé étcsokoládéval. A táskát elsősorban azoknak ajánlom, akik kedvelik a szokatlan megoldásokat, mert bevállalós különcök, stílusuk van.
Keveset használt, nagyon mutatós darab.
Jól bővülő, sok mindent elnyel, fazonja kialakításakor bármelyik megoldást választjuk. A táska tetejét egy, vagy két (a fazontól függően) fémlánc húzza össze.
Szélessége:         25 cm (lent); 22 cm (fent, összehúzva); 40 cm (kiengedve).
Magassága:         25 cm.
Mélysége:           17 cm.
Fülhosszúság:    70 cm (válltáska).


Jelenlegi ára: 6 800 Ft
Az aukció vége: 2021-08-01 07:15 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése