2021. szeptember 26., vasárnap

Hősugárzó (1926), Reer FeelWell, ÚJ! - Jelenlegi ára: 14 990 Ft

Mivel a csecsemők és a kisgyermekek, ellentétben velünk, felnőttekkel, mozgással vagy rázással nem tudják előállítani a saját melegüket, ezért különösen fontos a baba testhőmérsékletének fenntartása. Különösen fürdés után vagy pelenka váltáskor a csecsemők képesek gyorsan hipotermikussá válni, és így megfázni. A rejtett FeelWell pelenkázó fűtőtest megakadályozza ezt azáltal, hogy kellemes és előnyös azonnali meleget biztosít. A 400/800W optimális fűtési teljesítményt nyújt a babáknak alacsony fogyasztás mellett. Megfelelően előmelegíti a pelenkázót, így gyermeked számára kevésbé lesz kellemetlen a folyamat és csökken a megfázás esélye.
Kényelmes, egyszerű és biztonságos ki-be kapcsolás az egykezes kapcsolónak köszönhetően. A beépített visszajelzővel pedig mindig tudod, hogy milyen hőfokon üzemel a készülék.
Gyors felmelegedés. A magas minőségű alkotóelemeknek és a speciálisan kialakított hővisszaverő reflektornak köszönhetően bekapcsolás után azonnal melegíteni kezd – Pontosan ott, ahol kell.
A praktikus fali tartónak köszönhetően egyszerűen és biztonságosan rögzíthető a falra vízszintesen és fokozatmentesen állítható a dőlésszöge 50° -ig, így pontosan a kívánt felületre irányítható.
Automatikus kikapcsolás 10 perc után.
Hőmérséklet-eloszlás az orvosi termék szabványa szerint tesztelve (IEC 601-2-21)
Kapcsolható automatikus kikapcsolás
Húzókapcsoló két fűtési szint kiválasztásához: 400 W / 800 W (230 V)
Integrált billentési kikapcsolási funkció
A fűtőfej 50 ° -ig dönthető
Szín: fehér / szürke
Méretek: kb. Szé 52 cm x Ma 155 cm – 185 cm
Kábelhossz: 185 cm (biztonsági dugóval)


Jelenlegi ára: 14 990 Ft
Az aukció vége: 2021-09-26 19:20 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése