2021. december 6., hétfő

LEGO Star Wars 75154 TIE Striker bontatlan, új - Jelenlegi ára: 29 990 Ft

Üdvözlöm! Ha gondolja nézze meg a többi eladó LEGO-mat is itt a Vaterán, akad még jó pár darab.
Minden termék eredeti LEGO és mindegyik bontatlan, új szett. Az összes hirdetésem aktuális, ha valamiből az utolsó darab is elkelt, akkor a hirdetést is egyből leveszem. A legtöbb hirdetésünkből több darab is van. Mivel az ár elég korrekt, ezért nem alkuképes, köszönöm a megértést, illetve köszönöm, hogy megnézte a hirdetésem.
Átvételi és postázási lehetőségek:
-Személyes átvétel és megtekintés Ercsiben (Budapesttől 20 km-re délre), előzetes időpont egyeztetés után. Bármelyik napon jó reggel 10-től este 9-ig, valaki mindig van itthon, aki át tudja adni a LEGO-kat.
-Postázás is lehetséges előre utalás esetén. Ha ilyen formán szeretné megkapni a LEGO-kat, akkor kérem írja meg, hogy melyik szállítási módot választja.
Csomagküldés részletek:
-MPL postapont (postán maradó csomag) 1610 forint. Név, telefonszám, emailcím és a postapont címe kell hozzá, email és SMS értesítéssel a pontos érkezésről (másnapi postázással és 1 munkanap a szállítási idő).
-MPL futár házhozszállítással 1810 forint. Név, telefonszám, emailcím és az ön címe kell hozzá, email és SMS értesítéssel a pontos érkezésről (másnapi postázással és 1 munkanap a szállítási idő).
-Más módon és utánvéttel nincs lehetőségem postázni.

Jelenlegi ára: 29 990 Ft
Az aukció vége: 2021-12-07 00:19 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése