2022. március 25., péntek

Philips digitális hangolású órás rádió AJ3115/12 (ÚJ) - Jelenlegi ára: 7 900 Ft

Nem használt, dobozos eszköz, hibátlan!
Ébresztés rádióval vagy csengetéssel
FM, digitális hangolás
Kettős ébresztés
Óra és ébresztés tartaléktáplálása
Ébredjen kedvenc rádióműsorára vagy sípoló hangra!
Ébredjen kedvenc rádióállomására, vagy egy hangjelzésre. Egyszerűen állítsa be az ébresztést Philips órás rádióján, hogy azzal a rádióállomással ébredjen, amelyet a legutóbb hallgatott, vagy válassza a hangjelzéses ébresztési módot. Amikor eljön a felkelés ideje, a Philips órás rádió automatikusan bekapcsolja a rádiót, vagy megszólaltatja az ébresztési hangot.
FM digitális hangolás programhelyekkel
A digitális FM-rádió további zenei lehetőségeket rejt magában Philips audiorendszerén található zenei gyűjteménye számára. Egyszerűen hangoljon be egy rádióállomást, amelyet be kíván programozni, majd nyomja meg és tartsa lenyomva a preset gombot a frekvencia tárolásához. A beprogramozott állomások kiválasztásával könnyedén hozzáférhet kedvenc rádióállomásaihoz, anélkül, hogy manuálisan be kéne hangolnia azokat minden alkalommal.
Kíméletes ébresztő a kellemes ébredésért
Jobban indul a napja, ha a fokozatosan növekvő hangerejű ébresztő kellemes hangjára ébred. Az előre beállított hangerejű hagyományos ébresztők vagy túl halkak az ébresztéshez, vagy fülsüketítő hangerővel ráznak ki az ágyból. Ébredjen inkább kedvenc zenéjére, a jól megszokott rádióállomásra vagy az ébresztő jelzésére. A Kíméletes ébresztő hangereje a csöndestől az egészen magasig fokozatosan emelkedik, így biztos lehet abban, hogy kíméletes ébresztésben lesz része.
Műszaki adatok
Ébresztők - rádiós ébresztés, berregő riasztás
Ébresztés 24 órás visszaállítása
riasztás ismétlése (szundítás)
Óra - Digitális
elalváskapcsoló
Kijelző típusa - LED-kijelző
Hang
Hangrendszer - monó
Hangerőszabályzó - digitális
Kimeneti teljesítmény (RMS) - 200 mW

Jelenlegi ára: 7 900 Ft
Az aukció vége: 2022-03-26 01:48 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése