2019. február 26., kedd

Álcaháló, álcaruha, álca köpeny, 3D ghillie 80x90cm, erdei, vadászat, airsoft, fotózás, ÚJ RAKTÁRON - Jelenlegi ára: 10

Kedves Érdeklődő!  
    Biztos sok airsoftos (vagy vadász, vagy természetfotós) az erdei terepen a terepszínű ruházaton túl szeretné, ha még inkább láthatatlan lenne mások számára. Nincs is izgalmasabb, mikor az ellenfél közeleg, de a jó helyezkedésnek vagy éppen az álcának köszönhetően belesétálnak a karjaidba és váratlanul lecsaphatsz rájuk. Aztán meg kereshetik, hogy honnan jött a lövés!  
Ezekre a legjobb ruházat a ghillie (megtalálható a kínálatomban), mely egy olyan álcaruha, mely tetőtől-talpig beborít és akár 5m-ről sem venni észre, ha azt kifejezetten nem keresi az ellenfél. A jó alcázás hátránya, hogy nem a legegyszerűbb benne a mozgás és bizony a felszerelésedhez sem jutni könnyen hozzá.  
Vannak viszont olyan feladatok vagy szituációk, amikor az álca fontos, de a gyors mozgás is, illetve a tárcserék is szabadon elvégezhetőek legyenek. Erre a célra felel meg az álcaháló vagy álcaköpeny.   Könnyedén a válladra terétve, a megfelelő helyeken rögzítve, akár futva is használhatod. Tetszés szerint magadra igazgathatod, ha sikerült elfoglalni a pozíciód. Ha nem használod, összehajtva kis helyen is elfér, ezért el is teheted!  
Hasznos és sokoldalú kelléke lehet a kinti játékaidnak!
Mérete: 80x90cm 
Súlya: 400g
Tekintsd meg további airsoftkiegészítőim!
Üdv: János


Jelenlegi ára: 10 500 Ft
Az aukció vége: 2019-03-19 08:17 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése