2019. február 25., hétfő

Perfect Nails LacGel+ 4 ml 79 - Jelenlegi ára: 1 590 Ft

Hybrid LacGEL ? (Körömlakk-zselé)
 
A LacGel+ számozású lakkzselék még krémesebb állagúak, magas pigmentáltságuknak köszönhetően akár 1 rétegben is tökéletesen fednek, így gazdaságosabb és gyorsabb munkát tesznek lehetővé, később könnyebben oldódhatnak. Különleges élénk, és csillámos színekben kapható. Nincs többé lepattogzó körömlakk, vagy gyenge töredező köröm, mert itt az új generációs hibrid körömlakk-zselé köröm megerősítő hatással. Akár 14 napon át tartó karc-, kopás, és lepattogzás mentes, valódi tartós lakkozás száradási idő nélkül! A magas pigment tartalmú LacGEL akár 1 rétegben is gyönyörűen fed, tükörfényes csillogó felületet ad. A tökéletes tapadású, híg körömlakk-zselé, segít hosszúra növeszteni a természetes körmöt, megelőzni a körömrágást, töredezést, és berepedést. A LacGEL extra gyorsan, percek alatt leoldható acetonnal, és máris kenhető az új szín. Az eredmény: erős körmök, tartós lakkozás.
   
UV lámpában 2perc alatt, LED lámpában kb. 15mp alatt köt. Lerövidíti a munkaidőt, és nincs a lakkozás utáni hosszú várakozási idő.
   
Jellemzők: Kettős hatású: Használható a köröm szebbé varázsolásra, és a köröm megerősítésére. Több, mint körömlakk: Tartós, mint a műköröm - egyszerű, mint a körömlakk. Ideális manikűrhöz, pedikűrhöz, sokkal természetesebb hatású, mint a műköröm. Porcelán és zselés körmök tetejére, körömdíszítéshez is tökéletes. Önterülő, híg zselé család, mely átmenet a körömlakk és a zselé között. Kiváló tapadású, enyhe illatú, és magas fényű. Színes LacGel-ek remekül fednek, és 2 perc alatt kötnek, a színtelen LacGel fényesre, és keményre köt.
   
Előnye: - nincs száradási idő, nincs ragadós felület - nincs sérült, karcos, matt felület - nincs törékeny, rágott köröm - nincs reszelés, csiszolás, mert könnyen leoldható - nem folyik, egyszerre 5 (4+1) körömre is felkenhető - rövidebb szolgáltatás, idő és pénztakarékos - Remekül tapad, remekül terül, remekül fed - univerzális, mert lakk és színes zselé helyett is tökéletes


Jelenlegi ára: 1 590 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése