2019. április 27., szombat

19101C Fischer barométer - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

 
 
Szereti az 1 Ft-os licitek izgalmát? Inkább kimaradna az 1 Ft-os őrületből és nagyobb versengés nélkül nyerni? Nem tud várni az aukció végéig és fix áron vásárolna? Lilaliba86-nál bármelyiket megteheti! Folyamatosan töltöm fel portékáimat, úgyhogy érdemes gyakran betekinteni, főleg mivel nem emelem ki mindegyiket. Ha valaki több mindenre licitál, természetesen a portékák összevárhatók!
Eladó ez a német Fischer márkájú időjárás előre jelző, barométer. A cég egyik klasszikus formájú darabját kínálom eladásra. Külső hibát, törést nem találtam rajt, a fa része sem kopott. Működését nem teszteltem! Ezt kérem mindenki vegye figyelembe. Magassága: 47, 5 cm.  
 
Figyelem!
Amennyiben legalább 6000 Ft értékben vásárol tőlem 21 napon belül, úgy a szállítási alapdíjat belföldre vonatkozóan elengedem, ha az utolsó licit leütését követő 5 napon belül tudjuk rendezni az adásvételt.
 
 
A szállítás pontos költségét csak csomagolás után tudom megállapítani. Minden termékemet kemény karton dobozban, buborékos fóliában és térkitöltő csomagolásban küldöm kedves vásárlóimnak. A csomagolásra külön díjat nem számolok fel! Levélként semmit nem küldök!
Minden termékem után számlát állítok ki!  
 
 

Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2019-05-18 19:35 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése