2019. április 29., hétfő

Nike Zoom Cage 2 férfi fiú tenisz cipő sportcipő 40 40-es áron alul - Jelenlegi ára: 6 990 Ft


Nike Zoom Cage 2 Dragon teniszcipő. Keveset használt, a képeken látható szép állapotban. (Egyik cipőfűző hiányzik. )
Méret: 40 talphossz: 25, 5 cm
NIKE ZOOM CAGE 2 TENISZCIPŐ
Intenzív teniszezéshez intenzív mozgású játékosoknak bármilyen pályafelületre. Nike Zoom Cage férfi teniszcipő: Dynamic Fit technológia a tökéletes tartáshoz és Nike Zoom szerkezeti kialakítás az ultra hatékony, talajközeli ütéscsillapításhoz.
A PHYLON KÖZBÜLSŐ TALP ERŐTELJES, UGYANAKKOR KÖNNYED ÜTÉSCSILLAPÍTÁST NYÚJT.
A Drag-on technológia körbefogja a lábfej középső részén található mesh felsőrészt, így biztosítva a jobb tartást, a kényelmesebb és szellősebb viseletet.
ÜTÉSCSILLAPÍTÁS
A közbülső talpba épített Zoom talajközeli ütéscsillapítás és a sarokerősítés elmozdulásmentesen tartja a lábat. Mindez azt szolgálja, hogy még a legdurvább földet érés se legyen kényelmetlen és ne veszélyeztesse a láb biztonságát. Ezen felül, a TPU felsőrész középső eleme úgy lett kialakítva, hogy a hirtelen irányváltoztatás ne okozzon csavarodást a cipőben.
KOPÁSÁLLÓSÁG
A gumi külső talp, amely minden pályafelületre alkalmas, további gumiréteget kapott azokon a helyeken, ahol erre a legnagyobb szükség van, nevezetesen a középső oldalrésznél. Az így létrehozott megerősítés tovább növeli a cipő középső részének ellenállását az agresszív játékból és helyváltoztatásból adódó igénybevételhez. Továbbá, a cipőtalp V-alakú bordázata kiváló ellenállást és jó tapadást biztosít minden talajfelületen.
 
 
Posta a megadott szállítási módokon. Licitet nem törlök, vásárlás után 5 napon belül kérem átutalni a vételár és postaköltség összegét!
Nézz körül nálam! Folyamatosan töltök fel minőségi cipőket, ruhákat, táskákat, különböző méretekben! A legtöbb újszerű, új, vagy minimálisan használt, ha valamin pici esztétikai hiba van, a terméklapon feltüntetem.  


Jelenlegi ára: 6 990 Ft
Az aukció vége: 2019-05-12 15:25 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése