2020. június 25., csütörtök

Xiaomi Mi Roborock Vacuum Cleaner S5 Max White - Jelenlegi ára: 161 000 Ft

Xiaomi Mi Roborock Vacuum Cleaner S5 Max 
 
 
 
Csendes - Okos otthoni tervezés - Saját otthoni alkalmazás - Intelligens lézerérzékelő - Nagyobb víztartály - Még több akkumulátor idő
A 2020-as év a Xiaomi-nak köszönhetően nagyszerűen kezdődik.  Az ázsiai márka a piacon a legjobb robot-porszívókkal rendelkezik.  A Roborock S5 Max Black robot porszívó a Roborok S5 továbbfejlesztett verziója. Az egyik legerősebb és legcsendesebb modellről beszélünk, amely jelenleg elérhető a piacon.  De ez még nem minden: a Xiaomi Roborock S5 Max a piacon a legversenyképesebb modell, amely minden helyzethez alkalmazkodik.  Egy sor olyan fejlesztéssel, amelyek elősegítik, hogy házát minden probléma nélkül tisztítsa meg.  
Könnyen telepíthető alkalmazással és nagyszerű teljesítménnyel
A Roborock S5 Max Black robot porszívót  minden olyan házhoz ajánlják, ahol kiváló minőségű robot porszívót keresnek. A lézer érzékelőjének köszönhetően ez a modell nagyszerű képességet kínál otthona feltérképezéséhez, ezáltal nagy biztonságot nyújtva a használat során.  Ezen felül az első áthaladás után felismeri a házának tisztításához legoptimálisabb utat, és egyszerűen és biztonságosan meg tudja csinálni azt legközelebb is.  Ezen felül nagy szívóképességgel rendelkezik, elérve a  2000 PA-t.  Képes nagy mennyiségű port és szennyeződést eltávolítani.  Mop-pal is rendelkezik, amely lehetővé teszi a felmosást is.  Ennek a modellnek nagyobb a víztartálya, mint az előzőé voltmodellnél, valamint annál jobb tisztítást is kínál.  És ha nem akarja, hogy a szőnyegei nedvesek legyenek, elkerülheti azt korlátok felállításával, csak azokra a pillanatokra, amikor a moppal használja.  A ház mindig tiszta lesz!
Teljes irányítás: Saját háza a mobilon
Jó Xiaomi porszívóként annál többet hozhat ki ebből a robotból, ha a Mi Home alkalmazással együtt használja azt.  Ennek köszönhetően a robot porszívó maximális felhasználási garanciákat tud nyújtani.  Így tehát láthatjuk otthonaink feltérképezését, amely lehetővé teszi számunkra, hogy meghatározzuk azokat a területeket, amelyeket nem akarunk takarítani, azokat a területeket, amelyeket minden nap meg kell takarítani. Ugyanakkor lehetővé teszi az eszközök ellenőrzését a különféle tartályok, tisztítókefék és minden, ami a robotdal történik.  A Roborock S5 Max robot porszívót úgy tervezték, hogy része legyen otthona automatizálási ökoszisztémájának, és probléma nélkül integrálódjon ebbe a környezetbe.  

Jelenlegi ára: 161 000 Ft
Az aukció vége: 2020-06-25 20:38 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése