2021. augusztus 28., szombat

Ugreen USB 3.0 SD / micro SD kártyaolvasó - Szürke (50541) - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Csatlakoztasson a számítógépéhez akár egyidejűleg 4 kártyát az USB porton keresztül.
Jellemzők:
Az USB 3. 0 kártyaolvasóval könnyen kibővíti a számítógépe SD és TF kártya olvasóját. támogatja a legtöbb UHS-I memóriakártyát, beleértve az SD, SDXC, SDHC, MMC, RS-MMC, MMC micro, Micro SD, Micro SDXC , Micro SDHC, CFI, Nagy sebességű kompakt vaku (UDMA 7), Memory Stick, MS PRO, MS PRO-HG, MS PRO-HG Duo Mark2, MS Micro (M2) memóriakártyákat.
4 kártyahely: CF / TF / SD / MS. Olvasson és írjon 4 kártyára egyidejűleg: Az SD-kártyaolvasó képes olvasni és írni egyszerre 4 kártyára is.
A nagyteljesítményű GL3223 chip gyors és megbízható hozzáférést biztosít a memóriakártyákhoz, és nagymértékben biztosítja a stabil adatátviteli sebességet.
Szuper sebesség és nagy kapacitás: Támogatja az 512Gb-os SD / Micro SD kártya olvasását és a szuper sebességet akár 5 Gbps-ig (10x gyorsabb, mint az USB 2. 0 (480 Mbps)) amely lehetővé teszi a HD filmek vagy fájlok néhány másodperc alatt történő továbbítását az USB 3. 0 port segítségével. Kompatibilis az USB 2. 0 / 1. 1-es verzióval.
Széles körű kompatibilitás: Kompatibilis a Windows XP / Vista / 7/8 / 8. 1 / 10, a macOS Mojave, Mac OS, Linux, Chrome OS, PS4, PS4 Pro, Xbox One, smart TV stb. rendszerekkel.
A kompakt memóriakártya-olvasó kiváló minőségű alumíniumötvözetből készült, amely jó a hőelvezetéshez és megakadályozza a túlmelegedést. A csúszásgátló ABS alja szilárdan rögzíti az SD memóriakártya-adaptert, és biztonságban tartja a helyén.
Könnyű telepítés: plug and play, nincs szükség illesztőprogramra a kompatibilis eszközökön.  
Kicsi és kompakt kivitel
Megjegyzések:
Az adatátviteli sebességet befolyásolhatja a több kártya egyidejű olvasása/írása.


Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2021-08-28 13:04 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése